UiT op de Avondmarkt (16-09-2011)

Net als vorig jaar kregen we de kans om onze vereniging te promoten met een standje op de cultuurmarkt van de avondmarkt bij de start van Maldegem kermis.

Het is bij Ambibrew de gewoonte om het nuttige aan het aangename te paren. Het nuttige: onze vereniging in de kijker zetten bij de bezoekers van de avondmarkt en interesse wekken voor onze vereniging en onze hobby.
Het aangename: We konden er een biertje aan de man brengen en zelf een biertje degusturen van onze nieuwste creatie: Tom Tripel (ja, we denken nog na over een andere naam).

Enkele factoren staken echter stokken in de wielen. Het was een zachte nazomeravond en er daagde dus veel volk op. Bovendien was er op de hele Markt van Maldegem geen enkele drankgelegenheid voorzien. Dat bracht al dat volk naar ons kraam en bracht onze plannen om zelf rustig een biertje te degusteren dus danig in de war. Na enige tijd raakten we zonder glazen omdat de helft van de aanwezigen op de Markt een lekker Ambibrew-biertje aan het drinken was en tegen kwart voor tien was ook onze biervoorraad uitgeput.

Onze biertjes bleken dus erg succesvol op de avondmarkt en ook onze flyers waren bijna allemaal meegenomen. Alweer veel mensen die op een positieve manier met Ambibrew hebben kennis gemaakt. Missie geslaagd dus, en voor ons was het tijd om samen af te sluiten met een goed biertje op het terras van Pub22