Ledendag (12-09-2010)

Daags na het bierfestival te Brugge moest het Ambibrew-bestuur alweer vroeg uit de veren om alles klaar te zetten voor de tweede ledendag.

Vorig jaar ontvingen we veel positieve reacties op onze ledendag. Dus wilden we ook dit jaar onze leden weer eens in de bloemetjes zetten en een fijne familiedag bezorgen.

In de voormiddag zetten we de tent en al het toebehoren onder dreigende wolken klaar. Maar tegen de middag brak de zon door en tegen de tijd dat het springkasteel opgeblazen was en de eerste aanwezigen een biertje in de hand hadden konden we genieten van een welkom nazomertje.

Wie er niet bij was had ongelijk. De geur van gebraden worst, een eigen gebrouwen Ambibrew-biertje, de locatie aan het Oud St-Jozef, het kon niet stuk. De prijswinnaars van de tombola kunnen thuis nog eens nagenieten van onze ledendag.

De speech van de voorzitter mocht uiteraard niet ontbreken. Onze voorzitter benadrukte nogmaals dat een vereniging niet zonder zijn leden kan en ook via deze weg willen wij zowel de aanwezige als niet-aanwezige leden bedanken voor de steun.